Hali. Ma életemben először megtekintettem (höh) a láthatatlan kiállítást, ami nagyon tetszett. Beszabadultunk heten, mert a kedvenc Levink is velünk tartott végül, először mindenféle használati tárgyat kellett megnézni, aztán kiderült, hogy körülöttem jobban torzul a tér mint a többieknél, továbbá hogy a Sosembeszéltemegyszótsevele Eszter legrosszabb esetben 53 kiló(mert csal a mérleg). Vicces volt, mert bent leginkább a tapintás alapján lehet tájékozódni, és egy egy kötött pulcsi vagy nyüzüge váll jó támpont a személyazonosság megállapításának kérdésében. A vaksörözőben a kisüveges sör volt 350, ami sok, de a Soldier fizetett szal ezt megúsztam (köszi). Itt térhetnék ki a vakkoccintás nehézségeire, de nem teszem. Persze a drága Noémi telefonszámát nem kaptam meg, és ez külön vicces egy olyan illetővel kapcsolatban, akit akkor sem ismernék fel, ha összeütköznénk egy konzervdobozban. Max talán ha megszólalna:) Napközben teljesen abban a hitben éltem, hogy kedden labor lesz, és paráztam ,erre kiderült, hogy nem lesz. Na mindegy, ma nem igazán ettem semmit, de a Soldiernek beígértem a sültkrumplit, szóval íme:

tejfölös sült krumpli: Krumpli (egészséges héjú), tejföl, fokhagyma, sajt, grill főszerkeverék

A krumplikat héjában feltesszük főni, de csak addig hagyjuk, amíg félig megfő, csak hogy vágni rendesen lehessen. Ezek után kiveszük a vízből, megtöröljük, négyfelé vágjuk, egy horizontális és egy vertikális vágással, olyan módon, hogy az alsó felén a héja még összetartsa. Ezután kivajazott tepsibe tesszük, és a közepébe, ahol a végés miatt luk lett, beletezük a paszatot, ami a grillfűszerrel és a szétnyomott fokhagymával összekevert tejfölt jelenti. A tetejére reszelt sajtot szórunk bőven. 180 fokon megsütjük. A végéredmény eléggé tuti. Laktató és akár magában is megállja a helyét.

Bon apetit!

Címkék: krumpli sült

A bejegyzés trackback címe:

https://uristen.blog.hu/api/trackback/id/tr821879375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zaga · http://zagaspoint.blog.hu 2010.03.30. 00:20:42

Remek Meat Free Monday recept. Lehetne ez egy állandó rovat is:)

Shrek89 2010.03.30. 15:33:53

Öhm... Oké, megpróbálom, bár részemről kevésbé tartom értelmesnek a meat free-t. Innentől hétfőnként vega receptek. Izgi lesz:)

Zaga · http://zagaspoint.blog.hu 2010.03.30. 22:20:15

Reklámnak nem rossz, majd linkelem a blogodat facebookon, olvassák csak a Macca fan ismerőseim:). Aztán ideszoknak a kurvajó recepteid miatt.
süti beállítások módosítása