Hali. Na akkor még egy csirkés kaja. Ez az egyik kedvencem, egyben kb a legegyszerűbb.

Brindzás csirke. Csirkemellből vágunk szeleteket, kiklopfoljuk. Tejbe áztatott zsemlét tojást és juhtúrót keverünk össze a töltelékhez, ezt fűszerezzük (1 zsömléhez 1 tojás, kb 10 dkg brindza és fűszer kell. A fűszerek só, bors, kapor!!!) A tölteléket rákanalazzük a szeletekre, becsukjuk a szeleteket és körbetekerjük bacon szalonnával. Sütőben kis olajon sütjük meg. Körethez ajánlom a krumplipürét igazi krumpliból. Ha valaki nem tudná, ez úgy megy, hogy a megpucolt krumplit kockára vágva vízben megfőzzük, ha megfőtt leszűrjük és egy fakanál (fuck anal) vajjal, sóval és tejjel krumplitörővel széjjelbaszirgáljuk. Na.

Bon apetit!

Címkék: csirke brindzás

A bejegyzés trackback címe:

https://uristen.blog.hu/api/trackback/id/tr211871927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akvyr 2010.03.28. 13:46:45

A harmadik csirkésnél akartam mondani, hogy Hat-trick! De sorban négy gólra nem is tudom mi a sportkifejezés... Diazolva.

Shrek89 2010.03.28. 15:08:49

Hehe:) Részemről oké:) Tegnap kiestem a napi 2-ből:( Maj da má írok
süti beállítások módosítása