Hali. Na akkor még egy csirkés kaja. Ez az egyik kedvencem, egyben kb a legegyszerűbb.
Brindzás csirke. Csirkemellből vágunk szeleteket, kiklopfoljuk. Tejbe áztatott zsemlét tojást és juhtúrót keverünk össze a töltelékhez, ezt fűszerezzük (1 zsömléhez 1 tojás, kb 10 dkg brindza és fűszer kell. A fűszerek só, bors, kapor!!!) A tölteléket rákanalazzük a szeletekre, becsukjuk a szeleteket és körbetekerjük bacon szalonnával. Sütőben kis olajon sütjük meg. Körethez ajánlom a krumplipürét igazi krumpliból. Ha valaki nem tudná, ez úgy megy, hogy a megpucolt krumplit kockára vágva vízben megfőzzük, ha megfőtt leszűrjük és egy fakanál (fuck anal) vajjal, sóval és tejjel krumplitörővel széjjelbaszirgáljuk. Na.
Bon apetit!