Útmutató a Diaz életmódhoz:

A teljes Diaz élmény megtapasztalásához naponta egyszer hajtsa végre az alább következő műveleteket, gyakorlatokat, ha bírja. Amennyiben a tevékenységek sora az ön számára követhetetlen, erőltetett ütemben következnek, amellyel ön képtelen felvenni a ritmust, ez esetben javasolt az azonnali kolostorba vonulás, lehetőség szerint Zen buddhista szentélybe. Abban az esetben, ha a bemutatott napi program bevitel nem elégíti ki az ön személyes igényeit, úgy semmi ok az aggodalomra, mert az ön számára még van remény! Csináljon bármi mást!

Tájékoztatásul közöljük, hogy a nap kezdetét az elalvástól számított első ébredéstől tekintjük.

1. gyakorlat: Hajnal fél kettő körül ébredjen arra, hogy megfullad az allergiától. A teljesen élethű hatás elérése érdekében a Diaz életmód alkalmazása előtt töltsön el legaláb két hetet a Dnyesztyer jege alatt egy szál szemüvegben. A hatás megközelíti a tényleges Diaz állapotot.

1.a gyakorlatok: Ismételje meg az 1. gyakorlatot félóránként, de legkésőbb reggel 10-ig.

2. gyakorlat: Az egész éjszakán át tartó hánykolódás záró mozdulatai. Próbálgassunk végig minden létező vízszintes pozíciót, és ha már egyik sem kényelmes, keljünk fel (szigorúan bal lábbal), majd eszméljünk rá, hogy elfogyott a zsebkndő, az allegra és az ásványvíz is. Ezeknek érezzük át a hiányát.

3. gyakorlat: Mondjunk le minden értelmes elfoglaltságról, dőljünk vissza a priccsre és kapcsoluk be a számítógépet. Az indításhoz szükséges 5 perc alatt felejtsük el, hogy miért is kapcsoltuk be, majd ezen felbuzdulva ragadjuk meg az első tárgyat, ami az ágy mellett van. Nagy valószínűséggel egy könyv lesz az. A Diaz lét egyik alapvető támpillére az olvasás, különlegessége pedig a szimultanitásban rejlik. Az eredeti Diaz (én) általában 3-4 könyvet egyszerre olvas. Jó esetben az első kezünkbe akadó könyv pont az lesz, amelyikkel haladni akarunk. Ezzel basszunk el egy két órát. Ha ezzel végeztünk, eszünkbe juthat a számítógép, amellyel minden bekapcsolásnál a következő szeánszot hajtsuk végre: Kattintunk mégséket a Megjelent egy új verzió, akarsz-e frissíteni üzenetekre. Nyissunk meg egy böngészőt. Gmail. Útáljuk, hogy a hülye gmail elfelejti az adataimat, ha egy másik gépen be voltam jelentkewzve, továbbá útáljuk, hogy már a felhasználónevünk is 14 karakter hosszú. Betöltés. Tapasztaljuk meg a teljes érdektelenséget., illetve törölgesük az Ön nyert! és társai kezdetű spamokat. Ugyanezt tegyük meg a többi e-mail fiókunkon is. Tekintsük meg a méltán hírhedt fácse profilunkat, amelyből kiderül, hogy a tapasztaltakkal ellentétben még nem ütött be a zombie apocalypse, és a világ az enyémen kívüli részein még igenis van élet. Ezt esetleges tahó falüzenetekkel nyugtázzuk. A következő lépés a bmekornyesz megtekintése, ahol is a zh-eredményeket szeretnénk megtudni, de nem fogjuk, mert ez már csak így van 3+ad éveseknél, mert vagy szanaszéjjel gondol mindenki, vagy a társalgás súlypontja átvándorolt a fácséra. A megszerzett információ: N/A. Ezt akár előre is megmondhattuk volna. Kikapcs.

4. gyakorlat: Vegyük elő az aktuális diasort/tankönyvet, és szisztematikusan unjuk. Ha ezt nem bírjuk tovább, akkor kell csak igazán. Szerencsére a korábban elővigyázatosságból kora délutánra beállított vekker felébreszt minket, de ne tegyünk hirtelen mozdulatokat, mert az arcunkba ágyazódott klaviatúra széle éles lehet, mi több, meglepő.

5. gyakorlat: Ez kétesélyes. Ha menni kell valahová, például iskolába, zhra vagy valami, akkor csak röptében magunkévá tesszük az első szembejövő relatíve kifizetődő kalóriatartalmú entitást, majd a lendület megtartásával nyakunkba vesszük a buszmegállót. Amennyiben nem sietünk, alkalmazhatjuk  az 5.a gyakorlatot.

5.a gyakorlat: Hűtő, husi, zöldség, krumpli megpucol (természetesen 6 főre, 2 kiló krumpli, fene a belüket) Főz így, főz úgy, mosogatógép ki, be, táplálkozás. A nagyobb élvezet kedvéért bekapcsoljuk a tévét, lehetőleg egy mélyenszántó Discovery channel vagy valami hasonlót, és megtapasztaljuk, ahogy Bear Grylls, a túlélőember madárpókot reggelizik moszattal. Kaját félretesszük későbbre, folytatjuk a többi gyakorlattal.

6. gyakorlat: Lecsattogunk az egyébként 1 azaz egy sarokra lévő buszmegállóba, és elcsodálkozunk a mérnöki tudományok e csodáján, miszerint az egy sarok úton 4 azaz négy zebrán kell átmenni, matematikai pontossággal piroshullámra állított lámpák kíséretében. A buszmegálló megközelítése közepette elhaladunk a helyi autószervíz mellett, ahol viszonozzuk Pityu szerelő kitörő lelkes üdvözletét. Ez után már teljes nyugodtsággal parciálisan kizárhatjuk a külvilágot, mp3 lejátszó segítségével. A buszmegállóba érve konstatáljuk, hogy nem jár a 233E jelzésű autóbusz, amin azt jelenti, hogy mehetünk iskolába két átszállással, kétszer annyi idő alatt. No sebaj. Abszolválva a 33as jelzésű buszt, a külvilág vizuális részét is kirekesztjük egy könyv segítségével. Things to do: találjunk már fel valami szórakoztatási formát, amivel kirekeszthető a szag...

7. gyakorlat: Az iskolába érve fogadjuk el az esőt, és hogy természetesen az egyetemváros túlvégén lesz elfoglaltságunk. Egyszerűen törődjünk bele. Karma. Sigata ga nai, ne? Elkeveredvén az osztálytársainkkal, öltsük magunkra a szükséges rossz szerepkört és élvezzük ahogy a többiek tudomást vesznek rólunk. Vagy nem. Oldjuk meg a kilátástalanságot az ötök valamelyikének  felkutatásával. Folytassuk a világ kizárását immáron egyesített erőkkel. A megpróbáltatások után anyagi okokra való hivatkozással oszoljunk szét.

Ismételjük meg a 6. gyakorlatot.

Ismételjük meg a 3. gyakorlatot.

Szükség esetén ismételjük meg a 4. gyakorlatot.

8. gyakorlat: A következő értelmes gondolatunk eljöveteléig bámuljunk animéket, family guyt vagy valami hasonló agyrohasztó baromságot.

Bónusz gyakorlat: Péntek esetén fél hét magasságában ragadjunk hangszert (szabadon választható) és tegyük tiszteletünket a fúvósegylet próbáján. Kajtassuk fel az ötöknek megfelelő itteni elemeket, nézegessük a (min)2in1 okos és szép lányokat, fogadjuk el a helyzetünket, de azért próbáljunk csupa jófej lenni, ezáltal hülyét csinálva magunkból. But I dont care, I'm still free, you can't take the sky from me! A próbát élvezzük, és a végén mindenki megy koktélozni, csak ugye engem nem hívnak, de úgy sincs pénz rá. Menjünk haza.

Ismételük meg a 3. és 8. gyakorlatokat.

Ha netán értelmes gondolatunk támadna, vessük el. Úgy sem érdekel senkit.

Az éjszakát ne kezdjük el. Majd a jövődiaz alszik.

És tudjátok, mi az érdekes mindebben? Diaz örökké akar élni.

A bejegyzés trackback címe:

https://uristen.blog.hu/api/trackback/id/tr922022125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akvyr 2010.05.24. 00:14:08

:D Nem vagy semmi :D

Zaga · http://zagaspoint.blog.hu 2010.05.24. 18:31:06

kicsit lehetnének RITKÁBBAN ilyen pillanataid.

Shrek89 2010.05.24. 19:30:21

Igazad van, csak elhatározás kérdése:)
süti beállítások módosítása