Hali. Reggeli előadás helyett ugyebár ma produkáltuk le az eljárástan c. tárgyból a zárthelyit. Póton találkozunk. Azt hittem egész órán írhatjuk, de nem, mert 30 percet kaptunk. Nem tudtam semmit. Az egyetemen bevett rituálé szerint ilyen esetben a kétségbeesés leölésére legjobban bevélt módszert, a Z éplület büféjében árusított tojáskrémes szendvics elfogyasztását kell alkalmazni. Ezt az ételt tudatbefolyásoló hatása miatt a helyiek előszeretettel fogyasztják, elkészítése nemzedékek óta szigorúan őrzött nemzeti titok, de azért meg lehet próbálni.

Tojáskrémes szendvics: tojás, hagyma majonéz mustár tejföl citromlé, zsömi (ezt készítheted magad is a hamburgernél leírtak szerint), saláta, vaj.

A tojást megfőzzük, utána megpucoljuk és kis kockákra vagdaljuk.

A tejfölből majonézből mustárból cukorból citromléből sóból mártást keverünk (sok tejföl, kevesebb majonéz, még kevesebb mustár, kis cukor, csipet só, csepp citromlé) A hagymát is apróra kockázzuk és a tojással együtt belekeverjük a krémbe. Hűtőbe tesszük, mert hidegen job. Vajas zsemlébe vastagon kenve egy levél salátával a legjobb.

Warning! Kultúráltan nem fogyasztható! Gyakorlott gyrosevők előnyben...

Bon apetit!

Címkék: szendvics tojáskrémes

A bejegyzés trackback címe:

https://uristen.blog.hu/api/trackback/id/tr41859349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akvyr 2010.03.22. 20:37:15

Wow, ez egyszerűbb mint a kukoricasalátám. És milyen tökéletes... drágaszág...

A poszthoz passzoló kép:
m.blog.hu/gr/grindingmygears/image/tojik.jpg

És pótzh-n találkozunk ;-D
süti beállítások módosítása