Hali. A délután folyamán eláztattam a konyhát, miután a lefolyó eldugulása végett a mosogatógép a B tervet alkalmazva az egész katyvaszt a konyhakő felé emittálta.  Felmosás után végeztem egy rövid ám annál maradandóbb helyzetfeltárási projektet a lefolyócsövek rendszerében, a dugulást elhárítottam. Ellenségeimnek sem ajánlom.

Javaslat: koszos edény elöblítésénél jegyezd meg, hogy mennyi fogpiszkáló és hústű volt a tömegben, és annyi kerüljön ki a mosogatóból, amennyi belekerült. Ezek a lefolyóban egymásba gabalyodva érdekes élményt nyújtanak.

Testileg a mosogató által porig alázva alapos kézmosás és a romok eltakarítása után az ember nekiláthat a káposztástésztának.

Káposztástészta: Káposzta, tészta. Komolyan.

Ennél az ételnél a lényeg az időzítés. A káposzta egy idő múlva már nem olyan guszta nyersen, de ebben az állapotban főzéshez jobb, mert gyorsabban elkészül. Pucol, mosimosi, apróra összevagdal. Megsózzuk, félretesszük. Vízben tésztát főzünk. Miközben fő, a káposztát olajon megpirítjuk, egy kanál kristálycukrot teszünk rá, borsot, sót. Nem leégetni. eközben megfő a tészta. Megnézzük, hogy puha-e már. Ha igen, szűrőn leszűrjük és beleborítjuk a káposztába. Ekkor már a káposzta alatt sem kell égnie a tűznek. Erőt energiát nem spórolva összekeverjük. Utólag még ízesíthetjük, ha valami nem kóser. Valaki cukorral, valaki borssal szereti jobban. na hajrá.

Bon apetit!

A bejegyzés trackback címe:

https://uristen.blog.hu/api/trackback/id/tr761857602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zaga · http://zagaspoint.blog.hu 2010.03.22. 16:23:22

Sok bors és cukor, úgy az igazi:)
süti beállítások módosítása