Na jó, csak hogy meglegyen a napi kettő, amúgy is meglódult az agyam csirkeügyben. Apropó, holnapra beígérek nektek egy wokos mogyorós csirkét. Addig is:

Gyömbéres csirke. Ez egy egyszerű cucc. A csirkemellet megmossuk, reszelt friss gyömbérrel bekenjük (rendesen, hogy jó erős íze legyen), leöntjük alaposan mézzel. Hagyjuk állni egy-két órát legalább (én egy éjszakáig szoktam). Olajos tepsi közepére tesszük, körberakjuk karikára vágott krumplival. A krumplit megsózzuk-borsozzuk, meg leöntjük a hús levével, amit eresztett, meg méz lefolyt róla. Alufóliával letakarjuk és sütőben megsütjük. A hús megdöbbenően porhanyós lesz.

Bon apetit!

A bejegyzés trackback címe:

https://uristen.blog.hu/api/trackback/id/tr71869317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása